Over Massage Pauze

Have a break!

Massage Pauze is de gebundelde, jarenlange massage ervaring van Maureen Anganois en Peter Schmitt. Hun wens was om massages te geven zoals ze die zelf graag zouden ontvangen. Elke massage op maat met een unieke combinatie van ontspanning en klachten aanpakken. Ons team van gediplomeerde masseurs gebruiken verschillende massage technieken zoals Pitjit (Indonesische massage) Deep Tissue, Triggerpoint, Sportmassage, Klassieke Massage, Thaise Yogamassage en Shiatsu om tot de beste resultaten te komen. In hun respectievelijke praktijken was deze persoonlijke aandacht en manier van behandelen zo succesvol dat hun agenda's snel gevuld raakten

 

Met Massage Pauze borduren zij voort op deze succesvolle aanpak. Elke massage is op maat en de prijzen zijn eenduidig en meteen duidelijk. Geen lijsten van massagevormen om uit te kiezen, maar de verschillende massagevormen vormen 1 geheel. U huurt een stoelmasseur in, geen specifieke massagevorm, dat is massage op maat! Wij staan bekend als nuchter, direct en eerlijk, zo masseren we en zo zijn wij als zakelijk partner.

 

Maureen en Peter zijn het kloppende hart van Massage Pauze maar worden in het bedienen van hun steeds groter wordende groep van tevreden klanten bijgestaan door een kundig netwerk van gediplomeerde (stoel)masseurs, (stoel)yogadocenten, Officegym instructeurs en Ergo adviseurs. Een team van gedegen opgeleide professionals die vol passie hun respectievelijke talenten zullen inzetten om uw werknemers, gasten, bezoekers etc. zo goed mogelijk van dienst te zijn.  

 

Wij houden van het masseren, van de positieve gevolgen van een massage en van de energie die het geeft. Dat plezier geven wij graag door.