Veelgestelde vragen

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage wordt gegeven in een speciale stoel. Deze stoel is zo ontworpen dat u relaxt kunt zitten en de masseur goed bij uw rug, schouders, nek, hoofd en armen kan. De massage wordt over de kleding heen gegeven waardoor het een laagdrempelige massage is die erg geschikt is voor congressen en conferenties.

 

Moet er een aparte ruimte zijn voor een stoelmassage?

Dat hoeft niet, zeker niet als u de stoelmassage als eyecatcher in wilt zetten. Het voordeel is dat een stoel eigenlijk overal kan staan zolang er maar genoeg ruimte omheen beschikbaar is voor de masseur. (3 vierkante meter) En uiteraard kan buiten masseren alleen als de weersomstandigheden dat toelaten.

 

Kan iedereen een stoelmassage ontvangen?

In principe wel, tijdens een congres worden alleen stoelmassages ter ontspanning aangeboden. Er worden geen klachten behandeld. Wel zijn er een aantal aandachtspunten waardoor masseren niet of beperkt mogelijk is. De masseur zal dit altijd verifiëren met degene die gemasseerd wil worden.

 

Is er een minimale afname van uren?

Ja, de minimale afname is 3 uur per masseur. 

 

Is het mogelijk om per massage te betalen in plaats van per uur?

Dat is niet mogelijk. Massage Pauze werkt met een scherp uurtarief, een all-in tarief  Betalen per massage heeft, onder andere, administratief veel voeten in aarde waardoor de prijs ook aangepast moet worden. U komt zo ook nooit voor verrassingen te staan en heeft de totale prijs volledig zelf in de hand.

 

Zit de bezoeker na de massage onder de massageolie met zijn/haar haren alle kanten op?

De masseur neemt altijd de wensen door met de bezoeker voor de massage. Er wordt geen of slechts een beetje olie gebruikt en het hoofd wordt alleen gemasseerd als de bezoeker dit wenst. 

 

Kan ik de massage ook aanbieden en dat de bezoeker zelf moet betalen?

Helaas is dat niet mogelijk. Ook dit heeft logistiek te veel consequenties en past niet bij de heldere en duidelijke aanpak van Massage.Pauze